Всички категории
EN

Начало> За мен

История на компанията

Ningbo Chem-Plus внос и износ Tec. Co., Ltd. е създадена на 29 декември 2009 г. и продажбите са надхвърлили 50 милиона юана.

Успехът на независимите изследвания и разработки на биологичния латекс през август 2010 г. запълни празнината в индустрията. Той стана най-популярната тема в хартиената индустрия през цялата 2010 г. и предпочитана от производителите на хартия както у нас, така и в чужбина.
Продажбите надхвърлиха 100 милиона юана през 2010 г.

Независими изследвания и разработки за подобряване на твърдите съдържащи химикали върху нишестето през 2011 г., което направи гореща продажба както в страната, така и в чужбина и продуктът в недостиг.
Продажбите надхвърлиха 300 милиона юана през 2011 г.

Ningbo Chem-Plus Import and Export Co., Ltd. се преименува на Ningbo Chem-Plus New Material Technology Co., LTD на 8 март 2013 г.

Проектът за масло изолиращ агент за формоване на целулоза стартира през 2015 г. Той запълни празнината на вътрешния пазар с отличните си показатели за изолация на масло.

През 2018 г. стартира стратегическото бизнес сътрудничество за топлочувствителни кухи топки с големи частици.

През 2020 г. средството за изолация на масло за формоване на целулоза на Ningbo Chem-Plus New Material Tec. Co., Ltd. стана номер 2 на свързания мащабен пазар и надмина повечето.

През 2021 г., със стартирането на проекта за формоване на целулоза на нефлуорестиран маслоустойчив агент, оценката на ефективността на свързания продукт също беше извършена в голям мащаб.

Ново начало за 2022 г....

2009
2010
2011
2013
2015
2018
2020
2021
2022

сертификат

JH-350N RoHS

Инхибитор на масло без флуор FDA176.170

NF-75A Доклад без флуор

Np-15 без флуорен доклад на английска версия

Ns-25c доклад без флуор

Научноизследователски екип

Нашата компания разполага с група от управленски и високотехнологични таланти, с високо цялостно качество, отличен бизнес опит и силни професионални умения. Създадохме усъвършенствана научноизследователска лаборатория с професионален технически екип, ръководен от старши лекар в областта на приложната химия, включително корейски лекар.

Нашата компания интегрира технически R&D и поддръжка. Нашите продукти включват висока ефективност и устойчивост, водоотблъскващи, екологични Мокра сила агент, оразмеряващ агент (AKD), почистващ агент за сушилня, сенсибилизатор за термична хартия (високотемпературен тип, нискотемпературен тип), голяма куха сфера, покриващ агент, несъдържащо флуор бариерно покритие на водна основа, C6 маслен репелент, флуор- без маслен репелент и т.н. Нашите продукти са проверени от международно признати тестващи институции като SGS.

Като изключителен задграничен инженер, д-р Qian Shengyu е завършил университета Pusan ​​в Южна Корея. Той се занимава с научни изследвания повече от 20 години и е участвал в много международни академични дейности. Нашата компания е сформирала високотехнологичен екип за научноизследователска и развойна дейност, ръководен от д-р Qian Shengyu.

Нашата компания е създала научноизследователска и развойна лаборатория на високо ниво, оборудвана с местно и чуждестранно оборудване и инструменти. Нашата цел е да разберем същността на новата технология за производство на материали, без значение сега или бъдеще.

Търговска мрежа