Всички категории
EN

Начало> Статии

Chem-Plus: Посветен на изследването на стабилно и маслоустойчиво формоване на целулоза

Време: 2023-09-04 Хитове : 24

С прилагането на"Нова заповед за ограничение на пластмаса„търсенето на екологично чисти опаковки непрекъснато нараства.Формоване на хартиена маса, като рециклируем и екологичен материал, изпитва нарастващо търсене. Разнообразието от хранителни навици породи различни нужди от опаковки, с особен акцент върху маслоустойчиви свойства на формоването на хартиена маса.

 

Ningbo Chem-Plus New Material Technology Co., Ltd. Chem-Plus е водещ световен доставчик на усъвършенствани решения за производство на хартия и фини химични технологии, като се фокусира върху областта на производството на хартия с фини химикали. Ние се ангажираме с непрекъснати иновации и стабилна работа, като предоставяме конкурентни решения, продукти и услуги на нашите корпоративни клиенти.

 

Компанията разполага с екип от висококвалифицирани, квалифицирани и технически опитни мениджъри и научни таланти. Създадохме специализиран технически екип, ръководен от опитен д-р. експерти в областта на приложната химия, включително един докторант от Южна Корея. Заедно създадохме усъвършенствана изследователска лаборатория. Компанията е посветена на прецизността, прагматизма, иновациите и ефективността, с мисия да „обслужва индустрията и да допринася за обществото“.

 

Компанията интегрира технологични изследвания и разработки с технически услуги, предлагайки набор от продукти, включително реологични агенти, маскиращи и подобряващи агенти, биолатекс, домашно приготвени нишестени латексови модификатори,високоефективни водоустойчиви агенти, неорганични влакна,екологично чисти агенти за здравина на мокро,агенти за суха якост,вътрешни оразмеряващи агенти за целулоза, специфични за гофрирана хартия лепила на основата на нишесте, агенти за освобождаване на сушилни цилиндри, термочувствителни сенсибилизиращи добавки (високотемпературен тип, нискотемпературен тип), кухи сфери с големи частици, термично чувствителни лубриканти (анионни, нейонни), LEP- специализирани покриващи агенти, изолационни покрития на водна основа без флуор, вътрешни анти-маслени агенти, съдържащи флуор, и вътрешни анти-маслени агенти без флуор, между другото. Продуктите са тествани и сертифицирани от международно признати организации за тестване като SGS.

 

JH-350N C6 Маслен репелент

От 2014 г. до 2019 г. висококвалифициран и авангарден екип за изследвания и разработки, ръководен от д-р Шенгю Циан, представляващ множество докторски таланти, разработи маслен репелент за хранителен клас. Този продукт се прилага в индустрията за формоване на целулоза, осигурявайки изключителни маслоотблъскващи характеристики за формовани продукти от целулоза.

търговец на едро на водоотблъскващи химикали

Акценти на продукта:

Конкурентно ценообразуване

Отлична цялостна стойност за парите.

Предимства на продукта

Ниско съдържание на добавки, всички продукти са сертифицирани и не съдържат химикали като PFOA и PFOS.

Предимства на услугите

Нашият екип за изследване и развитие може да персонализираe маслени репеленти to отговарят на качеството на водата във вашия регион и предоставят съответните технически съвети на клиентите.

 

 

Несъдържаща флуор маслоотблъскваща добавка

Този продукт заема водеща позиция в индустрията. Компанията е специализирана в областта на хартията и фините химикали повече от десетилетие. Многокомпонентната маслоотблъскваща формула може да постигне стабилни маслоотблъскващи ефекти при температури в диапазона от 20 до 70°C. Технологията е зряла и текущата дебелина на продукта може да достигне 0.5-0.6 mm. В резултат на това компанията е получила покани от множество клиенти за технически обмен

Акценти на продукта:

Отличавайки се от други конкуренти на пазара, които могат да издържат само на определени температури, този продукт поддържа стабилна маслоустойчивост в температурния диапазон от 20-70°C.

Проектиран за стандартна дебелина (0.5-0.7 mm).

Решението може да бъде персонализирано въз основа на специфични изисквания, позволявайки по-добри резултати. Освен това продуктът предлага достатъчно място за итерация и ефективност, което позволява бързи подобрения в отговор на пазарните изисквания.