Всички категории
EN

Начало> Статии

Прегръщане на природата. Екологичните материали зад съдовете Wasara

Време: 2023-07-24 Хитове : 39

Съдове за маса Wasara за еднократна употреба

Wasara, марка за съдове за еднократна употреба, беше съоснована от Shinichiro Ogata и Chizo Tanabe през 2008 г. Когато последният се подготвяше за събитие за японска група за опаковане, той намери трудно да намери хартиени съдове за хранене с отличителен стил на пазара. Затова той си сътрудничи с Огата Шин, за да пусне на пазара екологично чисти съдове за еднократна употреба, наречени Wasara. Дизайнът обръща внимание на линиите, което прави съдовете за еднократна употреба да изглеждат елегантни като керамиката, което беше първоначалното намерение на дизайна на продукта.

 

Съдовете за еднократна употреба Wasara са създадени от г-жа Chizo Tanabe и Shinichiro Ogata. Неговите екологично чисти хартиени съдове са с красива форма и се застъпват за това, че всички неща, получени от природата, могат просто да бъдат разградени и върнати на природата, Земята на Земята.

 

висококачествен олеофобен маслен репелент


Японска естетика в съдовете за еднократна употреба

Wasara обръща голямо внимание на дизайна на линиите, като гарантира, че техните съдове за еднократна употреба изглеждат елегантни като керамиката, което е първоначалното намерение на техния продуктов дизайн. Тези привидно прости и непринудени линии са внимателно изработени, за да паснат на позата на човешката ръка.

 

Предлагат над 10 вида сервизи, основно в японски стил, включително кръгли чинии, квадратни чинии, дълги чинии за суши и триъгълни чинии с отделения за уасаби. Освен това имат чаши за кафе с вълнообразни шарки, притиснати с пръсти, както и хартиени чинии, налични в различни размери.

 

Продуктите на Wasara са не само красиви и закачливи, но и екологични. Те безпроблемно се вписват както в официални, така и в неофициални случаи, излъчвайки усещане за изтънченост.

 Маслоустойчив агент за производство на пулп от Китай

Избор на съдове за еднократна употреба Wasara

Wasara е направена от недървесни материали, които не са вредни за екологията: местна тръстика, бамбукова маса и остатъци от захар. Предимствата на тези материали са, че са богати на ресурси, устойчиви са в употреба и лесни за биоразграждане. В същото време уникалните растителни влакна могат да осигурят формата на приборите за хранене и няма да се деформират лесно, след като съдържат храна.

 

Масова практика в Япония е да се избират най-подходящите сервизи за различните ястия. В световната хранителна култура Япония е една от страните, които отдават голямо значение на избора на сервизи. Различните плочи имат специфични функции. Wasara представя различна японска култура, като същевременно дава свобода за индивидуална функционална употреба.

 

WASARA смята, че ако много внимателно приготвени храни се сервират в обикновени хартиени чинии за удобство, това може да не е достатъчно, за да подчертае тези внимателно приготвени храни и дори да се превърне в несъвършен вид в тези внимателно подредени поводи. В крайна сметка Освен месото и зеленчуците пред вас, сцената, на която се сервират тези храни, също е много важна.

 

средство за защита от пулп масло бърза доставка


Chem-Plus Маслоустойчив агент без флуор

Хартиените съдове за еднократна употреба, като Wasara Disposable Pulp Molded Tableware, играят важна роля в нашия забързан и ориентиран към удобството начин на живот. Въпреки това опасенията относно тяхното въздействие върху околната среда нараснаха през последните години. За да се реши този проблем, приложението на несъдържащ флуор маслоустойчив агент върху хартиен сервиз се очертава като решаващо решение.

 

Значението на използването на несъдържащ флуор маслоустойчив агент върху хартиени съдове за еднократна употреба не може да бъде надценено. Той не само насърчава екологичността и биоразградимостта, но също така е в съответствие с устойчивите производствени практики и защитава здравето и безопасността на потребителите. Възприемайки тази иновация, можем да намалим отрицателното въздействие върху околната среда на хартиените съдове за еднократна употреба и да проправим пътя за по-отговорен и устойчив подход към продуктите за еднократна употреба. Нека заедно да дадем приоритет на приемането на несъдържащ флуор маслоустойчив агент и да окажем положително въздействие върху здравето на нашата планета.